28.03.2021 2777

Okulumuz 2003 yılında Mermeriş Türk Ticaret A.Ş´nin hibe ettiği arsa üzerine Akkanat Sağlık Eğitim Vakfı tarafından yapılıp M.E.B ´e devredilmiş olup 2004-2005 öğretim yılında Genel Lise, Meslek Lisesi (Bilişim - Muhasebe ve Giyim bölümleri) ile Yabancı Dil Ağırlıklı Lise olarak 5 dalda eğitim öğretime başlamıştır. Yabancı Dil ağırlıklı liselerin kaldırılması ile halen Genel Lise, Meslek Lisesi (Bilişim Teknolojileri, Muhasebe ve Finansman, Moda ve Tasarım Teknolojileri Bölümleri) ile eğitim öğretim verilen okulumuzda 4 giyim atölyesi, 4 bilgisayar laboratuvarı, 1 fen bilimleri laboratuvarı, 1 resim atölyesi ve 195 kişilik konferans salonu bulunmaktadır.

Beyinsel ve bedensel kişilik gelişimini öne çıkran bir anlayışla hem akademik hem mesleki eğitim verilen okulumuzda 1 müdür, 6 müdür yardımcısı ile 96 öğretmen görev yapmaktadır.