Halil Akkanat Çok Programlı Anadolu Lisesi

Vizyon: Öğrencilerimizi; yenilikçi, sosyal nitelikli, başarısını ve kişisel gelişimini tamamlamış, ulusal ve çevresel değerleri özümsemiş, üretken bireyler olmasını sağlama ve bir yüksek öğrenim programına hazırlamaktır.

Misyon: Bölgesinde; teknik, bilimsel ve dil alanında kaliteli eğitim veren, veli ve öğrencilerce güvenle tercih edilen, milli ve insani değerleri kazanmış, üretken bireyleri yaşama ve yüksek öğrenime hazırlayan seçkin bir eğitim ve öğretim kurumu olmaktır.

Başarılar:

Saatler: 07-00 19:10
Isınma: JEOTERMAL
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: YETİM KARDEŞ PROJESİ
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: ERASMUS +

WEB - https://halilakkanatcpl.meb.k12.tr

Adres - Esenkent Aşık Veysel Mah. Talatpaşa cad. Esenyurt/İSTANBUL

Öğrenci :2065
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM

Yerleşim Yeri - İLETİŞİM linkimizden ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Adres - Esenkent Aşık Veysel Mah. Talatpaşa cad. Esenyurt/İSTANBUL

Ulaşım Okulumuza 142 Boğazköy - Avcılar 146 Boğazköy - Bakırköy 146T Boğazköy - Yenikapı 76D Bahçeşehir - Taksim 147 Şahintepesi - Avcılar Avcılar - Esenkent Hadımköy - Esenkent - Avcılar Büyükçekmece - Evren San. Sefaköy - Hoşdere İETT ve Dolmuşlarla Ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Esenyurt Kaymakamlığına 4 Km, İl Milli Eğitime(valiliğe) 33 km civarındadır.